Katerstraat 50, 4881 AS Zundert, Nederland
0627110950

Websites

Een website is in deze tijd onmisbaar in een onderneming of organisatie. Remco de Hoon Internetdiensten helpt u daarom graag bij het maken van een website. Een responsive website is bij mij de standaard. Dit wil zeggen dat uw website ook op mobiele apparaten goed te bekijken is.

Wat komt er allemaal kijken bij een website?

Voor een website zijn er drie benodigdheden:

  1. Een website
  2. Webhosting
  3. Een domeinnaam

Om alles voor u wat makkelijker te maken neem ik dit (indien gewenst) voor u uit handen, zodat u zich volledig kunt focussen op de inhoud van uw website.

Is het mogelijk om mijn website zelf aan te passen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Ook zonder kennis van websites of programmeertalen. Om het zelf aanpassen van een website zo makkelijk mogelijk voor u te maken, maak ik gebruik van het gratis CMS (Content Management Systeem) WordPress. Met behulp van dit systeem kunt u zelf zonder tussenkomst van mij de inhoud van uw website beheren.

Hoe lang duurt het voordat mijn website online staat?

Het realiseren van een website kost veel tijd. Ik probeer echter om een website zo snel mogelijk af te hebben. Voor een simpele website ga ik uit van ongeveer twee tot drie weken ontwikkeltijd, afhankelijk van de gewenste functionaliteiten.

Wat kost het maken van een website?

Ik maak simpele websites vanaf €325 incl. BTW. De uiteindelijke prijs hangt af van de gewenste functionaliteiten in de website. Het is niet mogelijk om iedereen een vaste prijs te bieden, omdat iedere website anders is en iedereen andere functionaliteiten in de website wilt.

Werkwijze

Kennismaking
Tijdens het eerste gesprek bespreken we uw wensen en kijken we naar websites die u mooi vind, zodat ik een idee krijg van wat u aanspreekt. Weet u zelf niet wat u wilt? Adviseren doe ik graag!
Prijsindicatie
Nadat duidelijk is wat u wilt, bekijk ik de mogelijkheden en geef een aanbod.
Aan de slag
Ik tover voor u een website in elkaar. Ondertussen kunt u vragen wat u wilt en wanneer u dat wilt. Ook zal ik u regelmatig om feedback vragen om tot een eindresultaat te komen waarover u tevreden bent.
Optimaliseren
We zijn bijna klaar. Samen lopen we de gehele website nog even na en doen we aanpassingen waar nodig.
Oplevering
De website is klaar en kan worden opgeleverd. U kunt me altijd bellen of mailen als u nog vragen heeft.